JustRentIT kommende opgraderinger

Kontakt CoMaSys

Version 1.02
Herunder beskrives nogle af de ting, der kommer i den næste version

Har du flere afdelinger?

En kunde kan hente et produkt i den ene afdeling og aflevere i den anden. Den afdeling der har udlejet produktet får salget. Dernæst kan produktet flyttes tilbage igen til den oprindelige afdeling. I JustRentIT systemet vil du få det fulde overblik over, hvilke produkter der er i afdelingerne

 

Fuld kalender visning på månedsbasis

Kalenderen er der allerede med dag/uge visning.  Her får du det fulde overblik over alt der er udlejet og over alt der er ledigt. Se også, hvad der er under klargøring eller der skal repareres. Det er vigtigt, at ekspedienten kan handle hurtigt, når der er en kunde. Med hurtige genvejstaster kan en udlejning oprettes meget hurtigt. 

Ekspedienten kan tage mod depositum hvis ønsket – alt samme indgår i en beregningskalkyle, som minimere fejl på sigt.

Vi opgraderer systemet, så der også kommer en månedsvisning

Varemodtagelse på alle mobile enheder!

Alt modtagelse vil foregå med scanning via mobile enheder. Her kan også vælges, at produktet er klargjort. Dermed ved de på kontoret, hvornår produktet igen er klar til udlejning. 

 

Mærk dine produkter!

Vi hjælper gerne med, at få sat mærker på dine produkter med en QR kode og ID nummer, således at du kan scanne produktet og identificere den. Når men eksempelvis har 10 lifte af samme model, så er det rart at kunne kende forskel. Også hvis de skal hentes igen ude ved kunden. Her er et eksempel på et mærke vi bruger, når vi udlejer pc udstyr til en virksomhed.

Alle udlejninger sendes til dit økonomisystem!

Spar alt besværet med, at overføre dine ordrer manuelt til dit økonomisystem. Vi laver integrationen, så tingene sker automatisk. Tid er jo penge. Vi placerer oftest fakturaer i dit økonomisystems udbakke, så du lige kan kontrollere inden de sendes ud. Når du efter et par måneder ser, at alt kører som det skal, så kan vi sende fakturaer direkte ud. I dag sender JustRentIT allerede fakturaer til E-conomic. Vi opgraderer løbende til endnu flere økonomisystemer.

Frontend til kunderne!

Kunderne skal kunne se, hvad det er muligt at leje online og dernæst sende en forespørgsel med pågældende periode. Ekspedienten kan dernæst lave endelig booking og sende bekræftelse til kunden. Hvilke produkter der skal vises online ud af den samlede portefølje, styrer udlejeren selv via produktdatabasen.

 

JustRentIT kommer til at gøre en stor forskel i din virksomhed!

 

Derfor anbefaler vi, at du bestiller en præsentation af systemet. Vi vil tage udgangspunkt i din virksomhed og vise dig, hvor vi sammen kan effektivisere de forskellige områder. 

 

 

Vil du have en præsentation?