SSL Certifikater

Få et SSL-certifikat

Optimér din hjemmesides SEO, webtrafik og tillid

Hvad gør SSL-certifikatet?

  • Etablerer tillid imellem dig og besøgende på din hjemmeside
  • Krypterer følsomme informationer
  • Forbedrer og vedligeholder din SEO og søgemaskineplacering

En hjemmeside uden et SSL-certifikat har konsekvenser.

Fra juli 2018 markerer Google Chrome din hjemmeside som “usikker”! Du kan derfor miste kunder samt trafik og din hjemmesides gode placering i søgemaskinen Google daler, uden et SSL-certifikat.

Vi tilbyder certifikater fra flere forskellige kvalitetsbevidste udbydere

Comodo

Comodo tilbyder et bredt udvalg af ssl-certifikater – standard, wildcard og EV-SSL certifikater. De har et udvalg der garanterer priser og valideringer i forskellige niveauer. Uanset om I er en start-up eller en større virksomhed, vil der være et SSL-certifikat der passer til jeres behov.

RapidSSL

Sikrer din side hurtigt, for få omkostninger. Deres certifikater sikrer dine kunders transaktioner med en stærk kryptering. Installationen er hurtig med deres automatiserede domænekontrol.

Symantec

Med verdens førende online sikkerhedsløsning, sikrer du dig med Symantec SSL at dit SSL certifkat genkendes og stoles på verden over. Ingen andre virksomheder tilbyder hvad Symantec gør, når det gælder websikkerhed, og kendes bl.a. også for deres antivirus Norton.

GeoTrust

1 million af de mest besøgte domæner på nettet har tillid til GeoTrust SSL. GeoTrust er kendt for deres lave priser på SSL, som fokuserer 100% på sikkerhed. De går ikke på kompromis med sikkerheden, på trods af deres gode priser.

Thawte

Thawte er verdens første internationale certficeringsautoritet . De udbyder sikkerhedsløsninger og anses for et brand der stoles på internationalt. Thawte udbyder både SSL og Codesigning certifikater og er kendt for deres internationale anerkendte Thawte Trusted Seal.

Vi vil så gerne have dig med på holdet !

Udfyld nedenstående felter og vi ringer dig op så vi kan drøfte, hvordan vi sammensætter en ordning der passer til dig og dit firma