DoRentIT Udlejningssystem
Kontakt os for en pris

Webroot Secureanywhere Antivirus

Prøv først

Få et demo-setup til at begynde med, hvor i kan afprøve systemet i 7 dage.

Integration med økonomisystemer

Send data afsted på dine udlejninger, så der automatisk genereres fakturaer til udsendelse i dit økonomisystem

Z

Book udlejninger direkte i kalender

Få det fulde overblik over, hvilke emner du har på lager til udlejning og book direkte i en kalender

Fuld kunde- og varesystem

Dette system bliver “ryggraden” i din virksomhed med fuld kundesystem og emneregister. 

Skru op for effektiviteten

Se videoen målrettet til din branche og hør om alle fordelene. En ting vi kan sige med sikkerhed er, at overblikket vil blive bedre og der vil blive sparet en hel del tid i hverdagen.

 

Professionelt udlejningssystem fyldt med automatisering
– Prøv DoRentIT

I vores IT firma i Odense tilbyder vi udlejningssystemet, DoRentIT. Systemet er skræddersyet til virksomheder der beskæftiger sig med udlejning af materiel, maskiner og meget andet.

Produktet byder på lettere tilgange til ellers tidskrævende og uoverskuelige opgaver, samt automatisering i forbindelse med fakturering og booking af dine varer. En løsning der sparer dig tid og penge.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster Do Rent It?

Alle virksomheder er forskellige, derfor har vi lavet forskellige pakker. Du kan vælge imellem platin, bronze, sølv og guld. Disse er sammensat ud fra, hvor mange enheder der er behov for. Det er et månedligt abonnement samt en éngangspris for oprettelse.

Hvem kan bruge det?

Alle der lever af udlejning eller har det som en indtægtskilde, vil kunne have glæde af det.

Kan jeg få hjælp til at bruge det?

Det korte svar er ja! I abonnementet er der fri support inkluderet. Så hvis I skulle have brug for hjælp, er i altid velkommen til at ringe til os.

Kan jeg få en gratis prøveperiode?

Ja det kan du sagtens. Vi ved, at det er vigtigt at se hvordan sådan et system ser ud, inden man laver en aftale om det. Derfor kan du altid få en gratis prøveperiode – kontakt os blot for at høre mere.

Søger I et udlejningssystem til jeres virksomhed?

Vi forstår vigtigheden i at have det forkromede overblik når man udlejer produkter. Der er mange ting at holde styr på i processen. For blot at nævne et par stykker: Hvornår skal varerne udlejes? Hvem skal leje dem? Hvor længe skal de udlejes? Hvornår skal der faktureres for, at få det hele til at løbe rundt?

Systemet DoRentIT hjælper jer i mål med alt ovenstående uanset om I beskæftiger jer med:

  • Eventudlejning
  • Festudlejning
  • Udlejning af maskiner
  • Udlejning af materiel
  • Udlejning af partytelte / festtelte
  • Udlejning af service
  • Og mange flere

Et gennemarbejdet udlejningsprogram til materieludlejning og meget andet - nem kundeoprettelse og efterfølgende booking

Med DoRentIT spilder I ikke unødvendig tid i oprettelsen af kunder. Især hvis der er tale om erhvervskunder. Her behøves I blot at indtaste kundens CVR-nummer. Derefter indhentes alle data om virksomheden automatisk. Kundeprofilen i DoRentIT er derefter udfyldt. Det bliver ikke nemmere!

Foruden et stort antal produktnumre i systemet, kan det faktisk også let håndtere styklister. Udlejer I festtelte, stilladser eller noget helt andet der består af flere dele? Så kan programmet finde de dele der skal indsamles til udlejningen. Det giver jer et øjeblikkeligt overblik over, hvorvidt varen kan lejes ud.

Er I en udlejningsvirksomhed på jagt efter en løsning der letter jeres økonomiske administration?

Integrationer til økonomisystemer bliver hele tiden mere populært – og med god grund. Derfor er dette selvfølgelig også indtænkt i løsningen. Det kan f.eks. være en integration til e-conomic eller et andet regnskabssystem. Det letter hverdagen væsentligt for jer som bruger systemet. Samtidig sikrer det jer en løbende indtægt.

Et velkendt eksempel er kunder som skal leje udstyr i længere perioder – f.eks. i forbindelse med et byggeprojekt. Der kan være brug for mange forskellige maskiner. Med vores sagssystem er det meget nemt at oprette en sag på kunden. I sagen indsættes alt det udstyr der skal bruges i perioden.

Om I vil have betalingen med det samme, om faktureringen skal foregå månedligt eller med et helt andet interval, er op til jer. Faktureringen foregår herefter automatisk igennem økonomisystemet – med det interval I har besluttet.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om vores udlejningssystem

Er I blevet mere nysgerrige på hvordan DoRentIT kan gøre en forskel i jeres udlejning? Ønsker I et bedre overblik og større omsætning i jeres udlejning fremover? Så er I velkommen til at ringe til os på tlf. 70 269 267 eller udfylde kontaktformularen her på siden. Vi giver jer gerne en præsentation af systemet, og forklarer hvordan det kan hjælpe jeres virksomhed i hverdagen.

Vi har desuden også udviklet et professionelt flådestyringssystem til ruteplanlæg og generel flådestyring.

Vi ved du bliver tilfreds…

Ingen opsigelsesfrist. Hvis du, mod forventning, ønsker at stoppe, så får du ikke flere regninger

Effektiv kunde- og produktdatabase

Udskriv alle følgesedler ved behov

Integration op til dit økonomisystem - eksempelvis economic

Book dine udlejninger direkte i kalenderen, hvor du også kan se lagerantal

Løbende fakturering sikrer dig likviditet

Se DoRentIT hjælpevideoer

Vi har optaget en række hjælpevideoer for at kunne komme godt igang som kunde. Det kan også være nyttigt, hvis nogle funktioner lige skal genopfriskes.

Så hvad venter du på?

Læs mere her om CoMaSys’s generelle serviceydelser