DoTruckIT Flådestyringssystem

Webroot Secureanywhere Antivirus

Send rute til GPS

Ruten planlægges på kontoret. Dernæst opdateres chaufførens GPS med det samme via app. Også hvis der kommer en ekstra opsamling ind i løbet af dagen.

Pallehotel

Systemet kan suppleres med pallehotel, så der er styr på pallelokationer og priser.

Data til dit økonomisystem

Hele ordrestyringen ender ud i data, som eksempelvis sendes videre til e-conomic til viderefakturering. Så spares der en hel del tid.

Det totale overblik

Du kan se hvor lastbilerne er på et kort og deres status. Chafførerne kan ændre sin status via GPS, så kontoret ved hvad der foregår.

Tid koster penge!

Det gælder om, at effektivisere driften og være fleksible i et marked, der er under konstant forandring.

 

Flådestyringssystem med de funktioner du ønsker
– Skræddersyet system til flådestyring med mange muligheder

Er du vognmand? Så kan du formentlig nikke genkendende til hvor tidskrævende det administrative arbejde er. Det har vi hos CoMaSys i Odense en løsning på. Vi tilbyder nemlig det smarte flådestyringssystem DoTruckIt.

Programmet er udviklet over en længere periode i samarbejde med et transportfirma. Det betyder, at der er skabt funktioner, som løser de problemer og behov, virksomheder indenfor transportsektoren møder til daglig.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad er flådestyring / Fleet management

Helt kort fortalt er flådestyring ledelsen af en række køretøjer der f.eks. bruges til transport af gods mm. Selve styringen består af en kombination software og GPS som i samspil der skaber det forkromede overblik og optimal ledelse og drift af flåden.

Hvad koster flådestyring?

Priserne varierer alt efter hvor mange biler I har i flåden. For at imødekomme vognmænd af forskellige størrelser har vi sammensat 5 abonnementsløsninger på flådestyring til en god månedlig pris fra kun 995 kr. ekskl. oprettelse.

Brug for fleetmanagement? Smart GPS flådestyring med ruteplanlægning

En del af at planlægge og optimere kørsel, afhentning og levering af ordrer er, at have et godt overblik.

I dette fleetmanagement software og system, er der en kortviser der viser alle bilerne i realtime. Det giver jer et ekstra godt overblik. I de situationer hvor der pludselig tikker en ordre ind, kan I faktisk i nogle tilfælde ekspedere ordren samme dag. I kan se hvor chaufføren er, sætte ordren på, og chaufføren får så besked om den ekstra ordre via tabletten, når han ankommer til opsamlingsstedet.

Flådestyringssystem som optimerer hverdagen med smart styring af lastbiler og biler

Fordelene for kontoret er, at der er styr på kunderne, ordrerne og bilernes ture. Dermed er der styr på de forsendelser som turene er opdelt i.

For chaufførerne er der med den medfølgende tablet, ikke nogen problemer i at foretage de nødvendige registreringer. Disse kommer i øvrigt straks ind i systemet og kan faktureres øjeblikkeligt.

Sæt din ruteplanlægning i system og få den perfekte ruteoptimering

For at få det meste ud af turene og bilernes kapacitet, ved vi at det optimale er ruteplanlægning med flere stop. Det giver DoTruckIT rig mulighed for. Med dette program til ruteplanlægning er det hele meget nemt. Når I får en ordre, tastes den ind eller I importerer den. Herefter er det nemt at planlægge og prissætte automatisk ud fra beregningsmetoderne. Køresedler, planlægningen for kørslen og regnskabet er herefter alt sammen tilknyttet den enkelte ordre. Det gør, at I let og hurtigt kan behandle jeres virksomheds mange ordrer.

Planlæg rute med mange stop – nemt med vores ruteplanlægger til lastbil

Turene kan nemt arrangeres i det specialudviklede drag and drop system. På denne måde er det nemt og brugervenligt at få fordelt turene på bilerne og datoerne. Samtidig kan chaufførerne straks se forsendelserne ude i bilerne.

Det gør, at I kan udnytte kapaciteterne i jeres flåde til fulde, og samtidig øge indtjening på de ture I har i forvejen. I stedet for at tilgå komplicerede ruteberegnere til lastbiler, får I her et nemt system til jeres lastbilers ruteplanlægning.

Kontakt os for at høre mere om vores flådestyringssystem – prøv det gratis i 30 dage

Er I interesseret i at høre mere om flådestyringssystemet DoTruckIt og hvordan det kan optimere jeres virksomhed? Vi laver gerne en præsentation af produktet for jer, og fortæller nærmere om alle de spændende funktioner der er i programmet. Ring til os på tlf. 70 269 26 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Husk I kan prøve det gratis i 30 dage før I betaler.

 

Vi ved du bliver tilfreds…

Kundedatabase med alle nødvendige informationer som man har brug for i dagligdagen

Prøv først systemet i 30 dage inden du betaler.

Kort der viser, hvor dine lastbiler er "Live"

Fleksibelt system der giver mulighed for at "klemme" et ekstra opsamlingssted op selvom ruten er påbegyndt

Fuldt ordresystem med alle vigtige detaljer

Individuelle beregningsmodeller sikrer rigtige priser ved udfakturering

Se priserne – Klik her

Så hvad venter du på?

Systemet er dansk

Det er lavet i samarbejde med et fragtfirma, så vi sikre alle nødvendige funktioner.

Installation er nemt

Systemet skal nemlig ikke installeres men virker på alle computere via en browser.

Læs mere her om CoMaSys’s generelle serviceydelser