Hosted Exchange

Et uundværligt værktøj

Tilgå din e-mail, kalender og dine kontakter på en effektiv samt professionel måde – på tværs af enheder

Hosted Exchange

Hosted Exchange er et uundværligt værktøj for virksomheden, der ønsker at effektivisere sin kommunikation på en professionel måde.

Det giver dig og dine kollegaer mulighed for at synkronisere og dele jeres e-mails, kontakter og kalendere med hinanden og på tværs af jeres forskellige enheder såsom mobiltelefonen, tablet, arbejdscomputeren og hjemme Pc’en.

Hvis blot du har adgang til internettet, vil du med vores webmail, desuden kunne tilgå dine e-mails, noter og kalender fra enhver lokation.

Med Hosted Exchange kan du oprette en personlig mailboks og mailadresse til alle jeres medarbejdere.
Og det er muligt med delte mapper og konti.

 

Mailadresserne vil desuden inkludere jeres domænenavn, så jeres kunder aldrig vil være i tvivl om hvem en e-mail kommer fra.

Der er ingen begrænsninger og du kan selv vælge og løbende tilpasse hvor mange konti du skal bruge og hvor meget plads de hver især skal have.

Vi sørger for at opfange spam og vira med et integreret spamfilter.
Derudover inkluderer løsningen automatisk backup, som bliver gemt i vores moderne og topsikre datacenter, der også har ansvaret for hostingen af din løsning.

Herved vil du aldrig miste dine data eller e-mails, blot fordi din telefon eller computer forulykker.
Hvis telefonen indstilles til at gemme kontaktpersoner i exchange kontoen, genskabes alle kontakter automatisk når du får ny telefon.

Vi vil så gerne have dig med på holdet !

Udfyld nedenstående felter og vi ringer dig op så vi kan drøfte, hvordan vi sammensætter en ordning der passer til dig og dit firma