Backup i skyen
100kr om måneden pr. pc
(max. 40gb)

Acronis Backup i skyen
Acronis Backup

Cloud Backup

Dette backupsystem gemmer dine data i skyen, så du kan tilgå dem til enhver tid fra hvilken som helst pc. Får du ny pc, kan vi genskabe denne hurtigt.

Malware beskyttelse

Systemet arbejder løbende og holder øje med dine filer. Hvis du skulle blive angrebet med malware, så kan du hurtigt og nemt genskabe dine data igen selvom de er blevet krypteret.

Fri support

Det er selvkørende, men hvis du alligevel skal bruge lidt hjælp, så sidder vi klar ved supporttelefonen.

Acronis Cybercloud

Acronis Backup i skyen til gode priser – online backup til erhverv og private

Uanset om du er privatperson eller virksomhed, har du med stor sandsynlighed en masse vigtige data på din computer, tablet og telefon. Hvad gør du hvis du mister en af disse? Mange timers arbejde kan gå til spilde, vigtige dokumenter kan være gået tabt og minder som billeder og videoer er forsvundet.

Med Acronis Backup behøves du aldrig stå i sådan en situation. Dine data vil altid være let tilgængelige for dig igennem skyen. De kan tilgås når du har brug for det, fra de enheder du ønsker. Når du bestiller Acronis Backup igennem vores IT firma får desuden:

 • Fri support
 • Ingen opsigelsesfrist

Nem, effektiv og sikker cyberbeskyttelse

Forenkler din beskyttelsesindsats med en enkelt integreret løsning:

 • Administrer nemt alle beskyttelsesaspekter via en enkelt konsol
 • Eliminer problemer med ydeevne og kompatibilitet
 • Spar tid og besvær forbundet med at administrere flere værktøjer.

Få bedre resultater gennem integration og automatisering:

 • Strømlinet beskyttelsesstyring
 • Reducér unødvendig administrativ tid
 • Fjern unødvendige udgifter.

Fjern huller i dit forsvar for at beskytte dine data mod enhver trussel:

 • Undgå proaktivt dyr nedetid
 • Hurtigt og nemt identificere og løse problemer
 • Bloker ransomware-angreb, før de sker.

 

Med Acronis online backup til erhverv får du backup i skyen til alle dine enheder

Acronis Backup software kan være en afgørende faktor i at holde virksomheden kørende.

Skulle uheldet være ude og man er blevet angrebet eller computeren går i stykker, kan du nemt genskabe alle data, direkte fra skyen.

Med Acronis laves der ikke blot backup af dine enheder. Dine filer beskyttes og via brugen af AI teknologi. Det giver dig en sikkerhed i forbindelse med hackerangreb, ransomware, crypotolocker mm.

Er uheldet ude – genskab nemt alle data med en lagerplads i skyen

Hvis du skulle blive ramt af malware, er du på den sikre side med Acronis.

Softwaren giver dig en optimal malware beskyttelse. Det kan være du bliver udsat for ransomware; et angreb hvor dine filer låses og kun kan låses op, ved at du betaler en løsesum.  Med en sikker lagringsplads i skyen er datagenskabelse nemt. Du kommer hurtigt i gang igen. Desuden står du ikke i en situation hvor du skal følge de kriminelles dagsorden.

ER DET SVÆRT AT FINDE ONLINE BACKUPLØSNING TIL DEN RIGTIGE PRIS? ACRONIS CLOUD BACKUP ER BÅDE BILLIGT OG SIKKERT

For kun 100 kr. pr. måned pr. enhed får du en rigtig god backupløsning. Du kan sikre et stort udvalg af enheder, der både passer til private og virksomheder af alle størrelser.

Med Acronis Cyber Backup kan du lave:

 • NAS backup
 • Office 365 backup
 • Fysisk og virtuel server backup
 • Samt backup af laptop, desktop, Mobiltelefon og Google G-Suite

Det er en stor udfordring at have styr på cyberbeskyttelse, når truslen er i konstant udvikling. Med Acronis Cyber Protection er den udfordring væsentlig mindre. Det er nemlig den eneste cyberbeskyttelsesløsning, der integrerer databeskyttelse og cybersikkerhed.

FAQ
– Ofte stillede spørgsmål til dette produkt

Hvad er backup?

En backup kan også kaldes en sikkerhedskopi. Med en backup skabes en kopi af data på f.eks. en PC. En backup er et uundværligt værktøj, i tilfælde af at maskinen går i stykker eller bliver stjålet. Især hvis dine data bliver kompromitteret ved malware, er det vigtigt de kan genskabes via den gemte backup.

Hvad er cloud?

Cloudbaserede løsninger betegnes også som skybaserede løsninger. De kendetegnes ved at være en internetbaseret løsning til opbevaring af bl.a. data i et servercenter.

Hvordan tager man backup af pc

Mange benytter sig af en ekstern harddisk, når de skal tage backup af deres PC. Der er dog en del ulemper ved at tage en sikkerhedskopi på denne måde. Den eksterne harddisk kan gå i stykker, blive væk og har begrænset plads. Med backup i skyen, kan der laves kontinuerlige backups, så det hele tiden er up to date. Sikkerheden og tilgængeligheden er også væsentlig bedre.

Prøv Acronis Backup gratis i 30 dage

Er du klar til at sikre dine enheder med en backup? Udfyld bestillingen her på siden for at få Acronis backup. Har du spørgsmål til backupløsningen eller til vores andre ydelser, sidder vi klar til at hjælpe dig på tlf. 70 269 267.

Vi har kunder i hele Danmark.

Vi ved du bliver tilfreds…

Ingen opsigelsesfrist. Hvis du, mod forventning, ønsker at stoppe, så får du ikke flere regninger

Prøv først systemet i 7 dage inden du betaler. Hos os er der ingen bindinger eller forpligtelser.

Undgå at tømme dit batteri ved effektivt at håndtere sikkerhedskopier af bærbare computere. Indstil et minimumseffektniveau eller blokerer sikkerhedskopier

Hvor du sikkerhedskopierer er dit valg. Nu kan du nemt undgå afmålte forbindelser og offentlige netværk, der sætter data i fare.

Beskyt dine data med cloud-sikkerhedskopier og gendannelser der uafhængigt er bevist, at være op til 13 gange hurtigere end konkurrenterne

Nyd hurtigere ydelse og en mere intuitiv oplevelse. Forbedret for endnu lettere navigation

Enheder du kan sikre

Nedenstående kan du tage backup af:

Laptop, Desktop, Fysisk server, Virtuel server, Mobiltelefon, NAS, Office 365, Google G-Suite

”Alt i alt er dette et af de bedste sikkerhedskopieringsprogrammer, jeg har brugt. Jeg har været nødt til at udføre flere gendannelser, og det har altid fungeret perfekt.”

“Backup- og gendannelsesprocessen er fejlfri, gendannelse er utroligt pålidelig. Det fungerer som en drøm. Hver eneste funktion fungerer meget godt.”

“Meget god. Det er let at implementere og billigt og udfører sit job uden at tjenester er gået ud.”

Forbedret 2020 version

Hvordan vi får adgang til og bruger data ændres konstant, ligesom truslerne mod disse data. Din beskyttelse skal også udvikle sig. Med 100+ forbedringer og nye funktioner holder Acronis Cyber Backup dig opdateret.

 

Så hvad venter du på?

Du behøver ikke abonnement

Du kan vælge bare at betale de fakturaer vi fremsender manuelt – dermed trækker vi ikke automatisk på dit kreditkort. Du bestemmer selv!

Installation klarer vi

Når du bestiller, så bliver du kontaktet så vi kan aftale et tidspunkt, hvor vi kan fjernstyre dine enheder. Vi klarer det hele for dig.

Læs mere her om CoMaSys’s generelle serviceydelser