Er du den vi mangler?

Vi søger en dygtig Salgselev

…. og vi garanterer en spændende hverdag med forskelligartede opgaver

 

Jobbet:
CoMaSys er et IT firma i Odense. Som salgselev i CoMaSys vil du være en del af vores team, som sælger løsninger i hele Danmark. Jobbet vil primært være inden for IT relaterede opgaver, som er kundetilpassede løsninger.

Dine opgaver vil variere meget og din kontaktflade vil primært omfatte kunder og nye potentielle kontakter. Da det som udgangspunkt er store komplekse løsninger, vi arbejder med, er det vigtigt, at du kan indgå i dialog med de involverede i de forskellige projekter. Det er samtidig vigtigt, at du er initiativrig, løsningsorienteret og kan sætte dig ind i kundernes behov.

Du er også frisk på, at opsøge nye kunder og få aftalt møder. Du følger også op på leads som kommer fra online kampagner. Du er grundliggende frisk og energisk. Du syntes kold canvas er sjovt og elsker kontakten til nye mennesker. 

Din profil:
– Du arbejder selvstændigt og systematisk – og du kan bevare det kølige overblik.
– Du er omstillingsparat og kan håndtere, at der pludselig kommer en hasteopgave.
– Du har mod på at lære nye ting.
– Du har et godt humør, og du er optimistisk.
– Du har forretningsmæssig forståelse.
– Du er stabil, pålidelig, loyal og ærlig.

 

Vi tilbyder:
Et spændende og udfordrende job, hvor to dage sjældent er ens, hvor du arbejder sammen med gode kolleger i et miljø, hvor vi tager opgaverne seriøst, selvom omgangstonen er uformel. Du får rig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og sætte et personligt præg på hverdagen, og du vil gradvist overtage ansvaret for dine egne projekter, således at du er med fra start til slut.

Du vil blive tilkoblet en salgsmentor, som vil hjælpe dig under hele uddannelsesforløbet på 2 år. Herunder undervisning i forskellige metoder til, at henvende sig til nye kunder. Derudover også træning i, at holde et godt salgsmøde.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen. Du kan kontakte Tommy Jepsen på 23201111.
Du kan også sende din ansøgning på careers@comasys.dk.