Udfald på domæner

Hej, læs gerne hele vejledningen igennem, inden du udfører noget.

Vi har i mange år brugt gratisDNS som navneservere til vores kunders domæner. GratisDNS service har altid fungeret upåklageligt.

For noget tid siden blev gratisDNS købt af one.com – som har overtaget driften af gratisDNS navneservere.

De har nu foretaget slukket for disse navneservere inden alle domæner var flyttet væk fra dem – og dette til trods for at de har lovet os det modsatte.

Den eneste måde at lave en hurtig redning af domæne, hjemmeside og e-mail er derfor at logge ind på DK Hostmaster (https://www.dk-hostmaster.dk) og godkende flytning af domænet fra de slukkede navneservere hos GratisDNS til nye funktionelle navneservere.

 

Se her hvordan du gør:

Når ovenstående er gjort og den grønne kasse på DK Hostmaster hjemmesiden siger navnserverskiftet er godkendt, så vil hjemmeside og email begynde at virke.

For nogle vil det virke allerede inden der er gået en time – nogle ting – så som modtagelse af email – kan tage op mod 12 timer om at virke helt.
Alle emails der er sendt til domænet i nedetiden vil enten blive leveret inden for det kommende døgn, eller være sendt retur til afsender med besked om at de ikke kunne leveres.

 

Kendte udfordringer:

  • Hvis du ikke har den blå kasse med redelegering af domænet, når du logger ind på DK Hostmaster (med det rette login til det domæne) så kan du kontakte os via nedenstående formular.
  • Hvis dit domæne begynder at virke, men viser forkert hjemmeside – så kan du også kontakte os via nedenstående formular.
  • Hvis dit domæne ikke fremgår når du logger ind hos DK Hostmaster, skal du kontakte DK Hostmaster.
  • Hvis du ikke kan logge ind på hos DK Hostmaster – skal du kontakte DK Hostmaster

DKHostmasters telefonnummer er : 33 64 60 60

 

Vi ved godt at dette ikke er hverken fedt eller optimalt på nogen måde, og at det medfører en masse problemer – det er desværre bare uden for vores kontrol.

Det bedste vi kan gøre – sammen – er at koncentrere os om at løse problemet så ting kommer til at virke.

 

Formular til domæner med fejl:

Der er mange domæner med fejl på – og vi går dem alle igennem hurtigst muligt efter bedste evne.