Microsoft 365 BS
78,70kr/md pr. bruger

Microsoft Office 365

Fleksibelt

Microsoft 365 giver dig flexibilitet. Du kan arbejde med dine filer på flere forskellige enheder. Har du en forretning så kan du nemt skalere op og ned i licencer.

Arbejd i skyen

Du kan med fordel arbejde i skyen. Så er du mere sikker på ikke at miste data. Det er ligegyldigt, om din harddisk brænder sammen eller din pc bliver stjålet.

Samarbejd

Arbejd sammen med andre via Microsoft Teams. Her kan i køre projekter og dele filer samt dialoger.

5 enheder pr. bruger

Du får lov til at installere officepakker på 5 forskellige enheder. Office følger dig og dit arbejde i din hverdag

Microsoft 365 – din vej til større effektivitet på arbejdet, i skolen og i fritiden

Kært barn har mange navne. Nogle kalder det o365 andre ms office 365. Uanset hvad du kender det som, er Microsoft 365 et uundværligt værktøj.
I en travl hverdag er det vigtigt let at kunne komme i kontakt med andre, dele arbejdsdokumenter og kalendere og meget mere. Arbejdslivet er præget af stor fleksibilitet og det understøtter Microsoft 365.

Vidste du at et Microsoft 365 business abonnement kommer med cloud storage?

Det praktiske ved abonnementet er at det kommer med cloudlagring. For dig giver det nogle specifikke fordele.

 • Det højner effektivitet og produktivitet
 • Nem adgang til delte dokumenter og fra mobile enheder
 • Alt er synkroniseret på alle enheder – hvis altså der er internet på enheden
 • Du har de seneste udgaver af de populære programmer

Oplev alle fordelene ved et Microsoft 365 abonnement til en god pris. Kan bestilles ovenfor

Køb Microsoft 365 til virksomheder og erhverv her

Microsoft 365 Business henvender sig til virksomheder og erhverv der ønsker gode priser på Microsoft 365.  Løsningen er med til at holde IT-udgifterne nede, højne effektiviteten og samarbejde.

Vidste du at Microsoft 365 også er er vigtigt for sikkerhedens skyld? Det skyldes at den cloudbaserede teknologi gør at programmerne altid er fuldt opdaterede. Derved kan eventuelle sikkerhedsbrister lukkes, så snart de opdages.

Microsoft 365 (for nogle kendt som Office 365 Exchange online) hjælper dig i mål med de daglige opgaver

Med det store udvalg af apps er det nemt at holde styr på planerne og opgaverne i dagligdagen. Kalendere deles nemt på kryds og tværs. Både imellem mennesker og enheder. Det samme kan du med filer og dokumenter. Med Microsoft 365 i cloud får du samtidig de nyeste features i programmerne. Så er du sikret fuld effektivitet og sikkerhed.

I licensen får du også mulighed for at benytte avancerede funktioner til sikkerhed og adgangskontrol. På den måde får ingen uvedkommende adgang til dine filer.

Lagerplads i skyen med OneDrive

Søger du lagring i skyen til en god pris? Office 365 kommer med 1 TB plads i OneDrive. Der kan du lagre sikkerhedskopier af dine vigtigste data og filer. Samtidig kan du tilgå filerne alle steder fra, så længe du har din adgangskode og internetforbindelse.

Microsoft 365 Teams, Outlook m.fl. – Microsoft 365 licenser skaber samarbejde

Med i dit Microsoft 365 abonnement får du alt du skal bruge for en effektiv hverdag. Du får bl.a. apps som:

 • Sharepoint
 • Exel
 • Powerpoint
 • Publisher
 • Word
 • Onedrive
 • Onenote
 • exchange
 • mail
 • Outlook

FAQ – Ofte stillede spørgsmål til O365

Hvad koster Office 365?

Microsoft Office 365 BS koster 78,70 kr. pr. md. pr. bruger. Du har mulighed for at installere Office 365 på 5 enheder.

Hvad er Microsoft 365?

Microsoft 365 er en cloudbaseret abonnementspakke. I den får du programmerne fra Officepakken, lagerplads i skyen og en masse forskellige funktioner til samarbejde.

Microsoft 365 -hvordan virker det?

En Microsoft 365 licens kan installeres på op til 5 enheder. F.eks. kan du installere Microsoft 365 på din iPad, IPhone, Mac og Chromebook.  Uanset hvor du er og hvilken enhed du bruger, kan du bruge de populære Office apps. Fordelen ved at det er en cloudløsning er, at alle programmer og funktioner er fuldt opdaterede, sikre og du kan arbejde i dem realtime.

Køb Microsoft 365 og oplev forskellen

Ønsker du de mange fordele og smarte funktioner der er i Microsoft 365? Udfyld bestillingsformularen her og få tilsendt licensen inden for bare 2 timer. Har du spørgsmål til funktionerne eller nogle af vores andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 269 267.

 

Vi har kunder i Odense, København, Aarhus, Aalborg og resten af Danmark

Vi ved du bliver tilfreds…

Ingen opsigelsesfrist. Hvis du, mod forventning, ønsker at stoppe, så får du ikke flere regninger

Dine filer er beskyttet i skyen - ingen grund til at være nervøs længere. Du har 1 TB online plads

Brug din officepakke over det hele. Brug online versioner af word, excel og powerpoint. Ret i disse på samme tid som andre.

Professionelt emailsystem, som oprettes ud fra dit domæne.

En hel bunke plugins der effektiviserer din hverdag. Hvad enten du skal registrere kørselskilometer eller andre udfordringer.

Samarbejds på tværs af organisationen med Microsoft Teams

Hele kontoret lige ved hånden!

Du kender granteret de fleste elementer/programmer som vi viser nedenstående. Forestil dig så, at i kan rette i filerne i skyen på samme tid. Det er effektivt, når man er flere om et projekt. Kontakt vores IT firma i Odense og hør mere.

Office 365 Officepakke

Fungerer fint, havde ingen problemer med at installere og har brugt det siden juni (nu slutningen af september), så det ser ud til at være nøjagtigt som annonceret. 

Gør hvad det står. Hvis du er fortrolig med office og har brug for plads i skyen så er dette et must. 

Jeg har brug office business premium for 7 måneder nu og jeg må sige jeg er imponeret. Alt kører perfekt. Brug filerne i skyen så du er sikker på, at alt er gemt.

Så hvad venter du på?

Du behøver ikke abonnement

Du kan vælge bare at betale de fakturaer vi fremsender manuelt – dermed trækker vi ikke automatisk på dit kreditkort. Du bestemmer selv!

Installation er nemt

Når du bestiller, så kommer der en licens til dig inden for 2 timer i hverdage. Derudover kommer der et link hvorfra officepakken kan installeres. Det er nemt og programmet kører stort set af sig selv.

Læs mere her om CoMaSys’s generelle serviceydelser