Med CoMaSys i ringhjørnet er du sikret solide ydelser
og produkter til konkurrencedygtige priser.

- En seriøs medspiller!

comasysLilleComputer.png

Om CoMaSys

CoMaSys er forkortelsen af Corporate Management System, hvilket i bund og grund er den bedste korte beskrivelse af vores ideologi og mål.
Vi ønsker at være leveringsdygtige i de hostede værktøjer, der skal til for at drive en moderne virksomhed. 
Samtidig er vi meget beviste om miljøet hvorfor vi gør hvad vi kan for at mindske vores energi forbrug, og så vidt muligt bruger grønne energikilder.
 

Virksomheden.

CoMaSys ApS er resultatet af en sammenlægning af to andre IT-virksomheder som begge har kørt stabilt siden henholdsvis år 2000 og år 2002.

Den solide og stabile vækst vi har oplevet siden sammenlægningen af virksomhederne i 2006, bekræfter at sammenlægningen af de to tidligere virksomheder har været det rette skridt at tage på det rette tidspunkt.

Vores produkter.

Siden 2006 er udviklingen af vores produkter og kompetencer gået over al forventning. Vi har nu et godt udvalg af produkter til vores kunder. Mange af vores kunder er også begyndt at samle flere og flere ydelser hos os, hvilket letter deres administration og reducere antallet af leverandører de behøver. De fleste af vores produkter udvikler vi selv.

Vores partnere.

Vi har på nogle af vores produkter og ydelser valgt at bruge eksterne partnere for at kunne levere den bedst mulige produkt, og disse partnere er naturligvis nøje udvalgte, bl.a. ud fra det produkt og den service de leverer.

comasysLilleComputer.png

Mere information om CoMaSys

Læs vores generelle betingelser her.

Sociale medier

Så er Comasys også kommet på de sociale medier

Ny Hjemmeside

Så har vi lanceret vores nye hjemmeside.