En forældet hjemmeside koster kunder og omsætning.
- og er den svær at opdatere, sakker den kun længere bagud!

- Kom med forrest i feltet

comasys_illu_cms.jpg

Bliv mere synlig på nettet

Få hjemmesiden bragt up-to-date og udnyt det arbejde et hold af programmører gør for at fremme din side på nettet.

Med en hjemmeside baseret på CoMaSys CMS får du en løsning som bliver drevet og supporteret af de samme personer som udvikler systemet. - Personer som har det tekniske know-how og som samtidig har den vigtige forretningsmæssige forståelse, så løsningerne ikke bare er teknisk gode, men også hjælper til at fremme din forretning.

Systemet bliver løbende opdateret for at følge med tidens trend, blandt andet med funktionalitet og søgemaskine optimering. Samtidig opdateres sikkerhed og ydeevnen løbende.

Gennem vores net af lokale forhandlere kan du altid finde en leverandør som taler det samme sprog og som er det bedste match for netop din virksomhed.

Gir du kaffen, gir jeg kagen!

- Sammen finder vi frem til den løsning der passer netop jeres virksomhed.


Udfyld nedenstående formular eller ring til mig på 70 269 267.
Henning Knudsen, Salgschef
linkedin.png
Udtalelser fra kunder om vores hostede CMS

Vi har valgt at hoste vores hjemmesider hos CoMaSys, og dermed bruge deres omfattende Content Management System (CMS). Fra begyndelsen har vi valgt selv at "bygge" vores hjemmeside.

CoMaSys har altid været meget villige til at hjælpe os videre når vi er løbet ind i vanskeligheder, og i det hele taget oplyse om de enkelte funktioner i deres CMS.Idé-Sign - Sign, Sun & Safe
Søren F. Johansen
Indehaver
MAST om CoMaSys hostede CMS

At times the workload has been stressful and demanding of both Comasys and the MAST Medical crew.
CoMaSys have been great (and fun) to work with and they have produced a great website for us, a complicated one at that.

Comasys has always "delivered" on time, even though we have been somewhat unreasonable with our demands and deadlines. Mast Medical Educational Services Ltd
Alan Jordan PhD
Director